Returnering og garanti

ANGRERETT
Du har alltid 14 dager for å avbestille når du handler hos egelo.no, over kr. 300,-. Retten til uttak skal regnes fra dagen du mottar produktet. Retten kan bare utøves dersom produktet returneres i samme stand som den ble mottatt. Retten til uttak bortfaller hvis du bruker produktet på en måte som klart svekker salgsverdien.
Når du kjøper DVDer bortfaller uttak, dersom forseglingen er brutt. Intakt originalemballasjen er alltid en betydelig del av sin verdi. Emballasjen skal derfor alltid sendes for at vilkårene til retten er oppfylte.

Du må betale selv porto for å sende produkten tilbake.
Produktet kan sendes til:

Egelo Tryllebutikk v/ Guilherme Curty da Costa
Peder Ankers vei 15
1358 JAR
Norge

Du kan også avbryte ved å nekte å godta varene på postkontoret eller levere den personlig på adressen ovenfor. Dette er imidlertid kun etter avtale.

Hvis du angrer kjøpet, får du tilbake beløpet som er betalt av deg minus fraktkostnadene og pakkegebyret ved overføring til din bankkonto. Dette skjer når vi har mottatt produktet og kontrollert at den oppfyller reglene for angreretten. Det er ikke et krav, men ekspedisjonen vil bli styrket dersom alle detaljer følger pakken – vennligst vedlegg kopi av faktura  og kontonummeret som beløpet skal utbetales.

GARANTI
Når du handler hos egelo.no du har 24 måneders garanti. Dette betyr at du enten få den reparert eller erstattet, refusjon eller reduksjon i prisen, avhengig av situasjonen. Denne tilstanden for krav av garantien, selvfølgelig, er berettiget bare dersom mangelen ikke er forårsaket av misbruk eller annen skadelig oppførsel.

Det må gis innen rimelig tid etter at du har oppdaget feil i produktet. Hvis en klage innen to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil klagen alltid være betimelig.

Vi refunderer ikke fraktkostnader som du måtte ha i forbindelse med retur av produktet når kravet er berettiget.

Når du ønsker å klage på et produkt, må det sendes til vår adresse:
Egelo Tryllebutikk v/ Guilherme Curty da Costa
Peder Ankers vei 15
1358 JAR
Norge.

Nyheter og rabatter! – Abonner

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer og eksklusive tilbud.

Lukket for kommentarer.